View Full Version : Defence.lk - Malware Detected!
dumira j
10-16-2008, 09:25 AM
when i'm trying to access Defence.lk message appears as fallows
http://img227.imageshack.us/img227/9680/defence1iy1.jpg
any Idea about this......
TΞΞNSTAR™
10-16-2008, 09:27 AM
its workin witout no prob 4 me!! :s
dumira j
10-16-2008, 09:29 AM
its workin witout no prob 4 me!! :s
msg comes when trying to open using google chrome...!!!!:eek:
Clark_kent
10-16-2008, 09:33 AM
jara computer & jara user...:D
ekai awula:D
me ape aporuwata weda karanne..
isuruimg
10-16-2008, 09:37 AM
owaa asse yanna giye mokatada ban . hehe :lol:
Google Chrome wala awulak da danne naa
northtech
10-16-2008, 09:37 AM
jara computer & jara user...:D
ekai awula:D
me ape aporuwata weda karanne..
moko me mada gahanne ???? :confused:
viduru gewal wala idan anunta gal gahanna epa kollo !! :) ;)
Clark_kent
10-16-2008, 09:53 AM
moko me mada gahanne ???? :confused:
viduru gewal wala idan anunta gal gahanna epa kollo !! :) ;)
ne machan...man inna building eka bricks walin hadala thiyenne:P
glass kellak wath ne:rofl:
sirajstc
10-16-2008, 09:55 AM
no prob ape
vishva8kumara
10-16-2008, 10:08 AM
Nop machanz. Google Chrome is just trying to protect you. Someone might have hosted a picture on a "Jara" place and posted it to Defence.lk...
Try searching on Google:
http://www.google.com/search?q=site%3A77.221.133.172
http://www.google.com/search?q=site%3Awww.defence.lk
http://safeweb.norton.com/report/show?name=77.221.133.172
viranjan87
10-16-2008, 10:14 AM
when i'm trying to access Defence.lk message appears as fallows
http://img227.imageshack.us/img227/9680/defence1iy1.jpg
any Idea about this......
apoooo oka matath awa....
dumira j
10-16-2008, 10:19 AM
jara computer & jara user...:D
ekai awula:D
me ape aporuwata weda karanne..
he he ane bunto.....:P
umbane jara user EK ekatama inna:lol:
nrjayasinghe
10-16-2008, 10:20 AM
ada ude nam mata ehema msg ekak awe ne... iina balanna...
Clark_kent
10-16-2008, 10:22 AM
he he ane bunto.....:P
umbane jara user EK ekatama inna:lol:
:D
dumira j
10-16-2008, 10:23 AM
Nop machanz. Google Chrome is just trying to protect you. Someone might have hosted a picture on a "Jara" place and posted it to Defence.lk...
Try searching on Google:
http://www.google.com/search?q=site%3A77.221.133.172
http://www.google.com/search?q=site%3Awww.defence.lk
http://safeweb.norton.com/report/show?name=77.221.133.172
yep machan..
downloads trojan to your computer this website is commonly found by using messenger discovery which automatically loads an advert page when you start msn which will attempt to download the virus
IP: 77.221.133.172/.dif/go.php?sid=1, 77.221.133.172/.if/go.html?61983a026e, 77.221.133.172/.spo/?t=24
Malware Description: Exploits
Registrant: -
thx for the info.. bro...:D
dumira j
10-16-2008, 10:24 AM
moko me mada gahanne ???? :confused:
viduru gewal wala idan anunta gal gahanna epa kollo !! :) ;)
:lol: no worries machan...
porage hatine... mama mokak hari dammoth kohe hitiyath uta eka penawa;) :lol:
Clark_kent
10-16-2008, 10:44 AM
:lol: no worries machan...
porage hatine... mama mokak hari dammoth kohe hitiyath uta eka penawa;) :lol:
man umba diha balan inne...:P
hebei case eka atta thamai:yes:
maath serach karala beluwa..
dumira j
10-16-2008, 10:45 AM
man umba diha balan inne...:P
hebei case eka atta thamai:yes:
maath serach karala beluwa..
ekane kiyanne....:P:yes:
northtech
10-16-2008, 10:48 AM
ne machan...man inna building eka bricks walin hadala thiyenne:P
glass kellak wath ne:rofl:
ahh ehemada macho
ehenam ganan ganna epa ;)
thawa kirith ekka samahanuth beepan !!! :lol: :lol: :lol: :lol:
siri24
10-16-2008, 10:50 AM
matath ohoma unaaaaaaaaa........
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.