View Full Version : Yahoo a phihing site??
buddhikamh
02-01-2007, 09:40 PM
im getting warning from Kaspersky 6.3 when getting to yahoo.com
it says " This web page isa used for stealing credit card numbers, PIN code, passwords and other personal data.
Web addres http://www.yahoo.com/"
What about that?? :shocked: :shocked: :shocked:
Tissaka
02-01-2007, 09:41 PM
update ur kaspersky!! :yes:
Tissaka
02-01-2007, 09:41 PM
i went to yahoo.. mine is working fine! :yes:
Anusha
02-01-2007, 09:46 PM
I haven't visited yahoo since last three months :D
SaCh-101
02-01-2007, 09:49 PM
matanam kohomath yahoo echchara allan naa!!!:yes: :yes: eeh ehema enawada?????horen pannapu program ekadda koheda:lol: :lol: :lol:
shanX
02-01-2007, 10:01 PM
:lol: Phishing
Anusha
02-01-2007, 10:03 PM
Not fishing da?
Tissaka
02-01-2007, 10:03 PM
matanam kohomath yahoo echchara allan naa!!!:yes: :yes: eeh ehema enawada?????horen pannapu program ekadda koheda:lol: :lol: :lol:
pissuda ban,. kaspersky hondai! :yes:
SaCh-101
02-01-2007, 10:08 PM
pissuda ban,. kaspersky hondai! :yes:
ane manda mama uze karala naaa,,,matanam ara symtanic scenez eka hodai..:eek: :eek: :eek: oyage habai anti virus thibbata kohoma hari virus ekak ringanawa:lol: :lol:
Tissaka
02-01-2007, 10:08 PM
ane manda mama uze karala naaa,,,matanam ara symtanic scenez eka hodai..:eek: :eek: :eek: oyage habai anti virus thibbata kohoma hari virus ekak ringanawa:lol: :lol:
:growl: :growl: :growl: :growl: :growl: :growl: :growl:
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.