PDA

View Full Version : ADSL help needed?


bk1206
02-27-2008, 02:43 PM
http://img142.imageshack.us/img142/8829/69393456jm3.jpg

Why is this happening?i want the download speed as 512kbps..i removed all drivers and installed again but same problem..no use of restarting the computer...no problem with the modem..i have a slt connection...

Clerk_Kent
02-27-2008, 02:56 PM
http://img142.imageshack.us/img142/8829/69393456jm3.jpg

Why is this happening?i want the download speed as 512kbps..i removed all drivers and installed again but same problem..no use of restarting the computer...no problem with the modem..i have a slt connection...

Meka nam mokakhari awulak wage thamai..:rolleyes:
Did u contact Telecom....?

blackhole
02-27-2008, 06:01 PM
Macho me modem ekem me problem ekama thibua Thread ekaka kalinuth thibuna
Poddak hoyala balapan.

Dan01
02-27-2008, 06:09 PM
SLT contact karapan

tharuksha123
02-27-2008, 06:14 PM
no idea...

maaga
02-27-2008, 06:19 PM
amma....ekanam awulak wage tama......
ADSL gaththama ape CLI nathi una...
ekath awulak wage

Kalindugayan
02-27-2008, 06:42 PM
telecom hamadaama awl ne

TDM
02-27-2008, 07:35 PM
sorry dud i have no idia about diz :sorry::sorry:

nagaya
02-27-2008, 07:42 PM
amma....ekanam awulak wage tama......
ADSL gaththama ape CLI nathi una...
ekath awulak wage
machan oka microfillter eka nisa wenne,mageth una,mage 2 tp thiyenawa wire eka 2ta bedala.wadiya dura yana eke cli wada ne,laga eke wada,mama hithanne fillter eken passe cli signal eke strength aduwenawa wage

draco
05-03-2008, 02:40 PM
SLT 1khata kiyanna egollo ewith balai.

noobat
05-03-2008, 02:43 PM
http://img142.imageshack.us/img142/8829/69393456jm3.jpg

Why is this happening?i want the download speed as 512kbps..i removed all drivers and installed again but same problem..no use of restarting the computer...no problem with the modem..i have a slt connection...


Machan ubage copper line eke noise. Telecom contact karapan. Unta kiyalama thamai hada ganna wenne.

Contact number,

1243

ROCK STARô
05-03-2008, 02:47 PM
http://img142.imageshack.us/img142/8829/69393456jm3.jpg

Why is this happening?i want the download speed as 512kbps..i removed all drivers and installed again but same problem..no use of restarting the computer...no problem with the modem..i have a slt connection...macahn u dint tell to slt yet:no::no:

Sudantha_s
05-03-2008, 09:30 PM
this is becouse of ur internal telephone joints..i have da same problem..hard to connect..try to give a direct line to PC and split it and take phone lines

pasanlaksiri
05-03-2008, 09:46 PM
SLT contact karapan

Hapooo eeta wada hodai wena modem ekak salliwalata aragena try karala balana eka

madhu4gr
05-03-2008, 09:52 PM
No idea :no: