ElaKiri Community
Downloads
Go Back   ElaKiri Community > General > ElaKiri Talk!
Reload this Page Core 2 Quad Gaming වලට හොඳයිද?
Reply
 
Thread Tools
(#31)
Old
.amda's Avatar
.amda .amda is offline
Senior Member
.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice
 
Posts: 3,152
Join Date: Jun 2012
Location: Colombo
09-22-2012, 07:22 AM

oka machan failed processor ekak ban danna widiyata nam..
nettham 8mb cache tiyenawa kiyanne patta performance thiyenawa...
Reply With Quote
(#32)
Old
.amda's Avatar
.amda .amda is offline
Senior Member
.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice.amda is just really nice
 
Posts: 3,152
Join Date: Jun 2012
Location: Colombo
09-22-2012, 07:31 AM

thiyena eka danata use karapan ban. oka upgrade karala therumak nethi wei...
Games walata processor eka api hithana tharam one ne ban. one netthe ne..
games hadanakota un ewa release karanne core i3, i 7 kiyala intel eken sponsor karana nisa... ram vga hoda nam aulak ne. ( pentium 4 ekata mey ram vga tibbata nam wedak ne hode )

thawa kalayak use karala ethakota thiyena hodama eka aragnin...

Reply With Quote
(#33)
Old
susitha87's Avatar
susitha87 susitha87 is offline
Senior Member
susitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of light
 
Posts: 2,897
Join Date: May 2009
Location: kandy
Up 09-22-2012, 07:59 AM

Quote:
Originally Posted by nadeejalm View Post
මගේ ram එක 2gb, vga එක 550ti gtx(1gb ram) , motherboard එකට support කරන්නේ core2duo core2quad processors විතරයි. gaming වලට හොද processor එකක් තමයි හොයන්නේ
ඇත්තම කිවොත් මචන් උබේ මැශින් එක අන්ස්ටේබල්..උබේ කාඩ් එක මැශින් එකට වැඩි..GTX 550ti කියන්නේ PCI-Express 2.0 කාඩ් එකක්..උබේ motherboard එක සපෝට් ඇත්තේ PCI-Express 1 ඒවට..ඒත් කාඩ් එක වැඩ කරාට උපරිම බැ..ඔය කාඩ් එකේ උපරිම ගන්න නම් i5 ප්‍රොසෙක් එක්කලා 4GB රැම් එකක්වත් තියෙන්න ඔනි..උබ q6600 ගැහුවත් උබේ රැම් එක එනවා හරහට..

මෙතන පොඩ්ඩක් බලපන්..මෙතන තියනවා එක එක මැශින් වල පාස්මාක්..
http://www.cpubenchmark.net/

මෙතනින් සොෆ්ට්වෙයා එක බාගෙන මැශින් එක ටෙස්ට් කර තැකි..රිසල්ට් එන්නේ සිමිලර් මැශින් එක්ක බලලා..
http://www.passmark.com/
Reply With Quote
(#34)
Old
susitha87's Avatar
susitha87 susitha87 is offline
Senior Member
susitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of light
 
Posts: 2,897
Join Date: May 2009
Location: kandy
Up 09-22-2012, 08:04 AM

Quote:
Originally Posted by nadeejalm View Post
මන් ගාව core2duo 2.8ghz එකක් තියනවා මචන්. මම core2quad එකකට මාරැ වෙන්න බැලුවේ. ඒ speed එක හොදයින්නම් කියන්න.
මන් බන් මගේ EVGA GTX 570SC එක ගැහුවෙත් core2duo 2.8ghz එකකට..එතකොට ප්‍රොසා bottleneck වෙන නිසා මුලු මැශින් එකම අප්ඩේට් කරා බන්..

දැන් මාරම ස්ටේබල්..ගේම් පලතැකි..
Reply With Quote
(#35)
Old
bee@c's Avatar
bee@c bee@c is online now
Senior Member
bee@c has a spectacular aura aboutbee@c has a spectacular aura about
 
Posts: 604
Join Date: Jun 2012
Location: මලක් උඩ
09-22-2012, 08:37 AM

bump
Reply With Quote
(#36)
Old
ThimalM™'s Avatar
ThimalM™ ThimalM™ is offline
Senior Member
ThimalM™ has a spectacular aura aboutThimalM™ has a spectacular aura aboutThimalM™ has a spectacular aura aboutThimalM™ has a spectacular aura aboutThimalM™ has a spectacular aura about
 
Posts: 1,232
Join Date: Nov 2010
Send a message via Skype™ to ThimalM™
09-22-2012, 08:49 AM

Quote:
Originally Posted by susitha87 View Post
ඇත්තම කිවොත් මචන් උබේ මැශින් එක අන්ස්ටේබල්..උබේ කාඩ් එක මැශින් එකට වැඩි..GTX 550ti කියන්නේ PCI-Express 2.0 කාඩ් එකක්..උබේ motherboard එක සපෝට් ඇත්තේ PCI-Express 1 ඒවට..ඒත් කාඩ් එක වැඩ කරාට උපරිම බැ..ඔය කාඩ් එකේ උපරිම ගන්න නම් i5 ප්‍රොසෙක් එක්කලා 4GB රැම් එකක්වත් තියෙන්න ඔනි..උබ q6600 ගැහුවත් උබේ රැම් එක එනවා හරහට..

මෙතන පොඩ්ඩක් බලපන්..මෙතන තියනවා එක එක මැශින් වල පාස්මාක්..
http://www.cpubenchmark.net/

මෙතනින් සොෆ්ට්වෙයා එක බාගෙන මැශින් එක ටෙස්ට් කර තැකි..රිසල්ට් එන්නේ සිමිලර් මැශින් එක්ක බලලා..
http://www.passmark.com/
gtx 550 to eka pci express 1 ekakata gahuwata performence adu wenne naha.aulak unoth wenne high end vga ekakadi withari.pci express 1 eke bandwidth eka gtx 550 ti ekata wada wadi enisa kisima aulak naha

http://www.tomshardware.com/forum/323802-33-express

anika q6600 gtx 550 handle karannath puluwan internet eke search karala baluwama ona tharam cases thiyanawa

Last edited by ThimalM™; 09-22-2012 at 09:02 AM.
Reply With Quote
(#37)
Old
susitha87's Avatar
susitha87 susitha87 is offline
Senior Member
susitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of lightsusitha87 is a glorious beacon of light
 
Posts: 2,897
Join Date: May 2009
Location: kandy
Up 09-22-2012, 09:03 AM

Quote:
Originally Posted by ThimalM™ View Post
gtx 550 to eka pci express 1 ekakata gahuwata performence adu wenne naha.aulak unoth wenne high end vga ekakadi withari.pci express 1 eke bandwidth eka gtx 550 ti ekata wada wadi enisa kisima aulak naha

http://www.tomshardware.com/forum/323802-33-express
GTX 550ti mid-range card ekak kiyala amathaka una ban..
Reply With Quote
(#38)
Old
lgkasundssc lgkasundssc is offline
Senior Member
lgkasundssc will become famous soon enoughlgkasundssc will become famous soon enough
 
Posts: 559
Join Date: Nov 2009
09-22-2012, 09:16 AM

Machan okata support karana Mother board ekak keeyak wenawada ? Mage Board eka Aul
Reply With Quote
(#39)
Old
nadeejalm's Avatar
nadeejalm nadeejalm is offline
Senior Member
nadeejalm is a jewel in the roughnadeejalm is a jewel in the roughnadeejalm is a jewel in the roughnadeejalm is a jewel in the roughnadeejalm is a jewel in the roughnadeejalm is a jewel in the rough
 
Posts: 1,219
Join Date: Jan 2012
09-22-2012, 09:19 AM

Quote:
Originally Posted by susitha87 View Post
ඇත්තම කිවොත් මචන් උබේ මැශින් එක අන්ස්ටේබල්..උබේ කාඩ් එක මැශින් එකට වැඩි..GTX 550ti කියන්නේ PCI-Express 2.0 කාඩ් එකක්..උබේ motherboard එක සපෝට් ඇත්තේ PCI-Express 1 ඒවට..ඒත් කාඩ් එක වැඩ කරාට උපරිම බැ..ඔය කාඩ් එකේ උපරිම ගන්න නම් i5 ප්‍රොසෙක් එක්කලා 4GB රැම් එකක්වත් තියෙන්න ඔනි..උබ q6600 ගැහුවත් උබේ රැම් එක එනවා හරහට..

මෙතන පොඩ්ඩක් බලපන්..මෙතන තියනවා එක එක මැශින් වල පාස්මාක්..
http://www.cpubenchmark.net/

මෙතනින් සොෆ්ට්වෙයා එක බාගෙන මැශින් එක ටෙස්ට් කර තැකි..රිසල්ට් එන්නේ සිමිලර් මැශින් එක්ක බලලා..
http://www.passmark.com/
මචන් මගෙ තියෙ​න්නේ DG35EC කියන motherboard එක. ඒකේ තියෙන්නේ PCI Express x16 Graphic connector එකක්. ඒකියන්​නෙ Express 1.0 කියන එකද? නැත්නම් Express 2.0 කියන එකද?

Quote:
Originally Posted by susitha87 View Post
මන් බන් මගේ EVGA GTX 570SC එක ගැහුවෙත් core2duo 2.8ghz එකකට..එතකොට ප්‍රොසා bottleneck වෙන නිසා මුලු මැශින් එකම අප්ඩේට් කරා බන්..

දැන් මාරම ස්ටේබල්..ගේම් පලතැකි..
උඹ දැන් ගහල තියන processor එක මොකක්ද?
Reply With Quote
(#40)
Old
dilshandilshan v's Avatar
dilshandilshan v dilshandilshan v is offline
Senior Member
dilshandilshan v has a spectacular aura aboutdilshandilshan v has a spectacular aura about
 
Posts: 711
Join Date: Jul 2008
Location: ලංකාවේ බන්
Send a message via Yahoo to dilshandilshan v Send a message via Skype™ to dilshandilshan v
09-22-2012, 09:30 AM

Quote:
Originally Posted by .amda View Post
thiyena eka danata use karapan ban. oka upgrade karala therumak nethi wei...
Games walata processor eka api hithana tharam one ne ban. one netthe ne..
games hadanakota un ewa release karanne core i3, i 7 kiyala intel eken sponsor karana nisa... ram vga hoda nam aulak ne. ( pentium 4 ekata mey ram vga tibbata nam wedak ne hode )

thawa kalayak use karala ethakota thiyena hodama eka aragnin...

e kathawa hari,bt thaama core i series pro fatta ganan ne ban
Reply With Quote
Reply

Bookmarks

Tags
|madman|=dead island

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump



Copyright © 2006 - 2011 ElaKiri™ Beta2.Evo vBulletin, vBa iBproArcade Subdreamer I-Magic MKv
Optimisation plugin by DBtech

Page generated in 0.09401 seconds with 10 queries