日本語で 。。。

May 28, 2007
1,930
371
0
Kauda banz Owa danne ...
:confused: あなたの こと 大好きと 言った。俺の友達に言った。 でも 今日 あなた 俺のこと 忘れて います。きのう 私たち 二人 だった。今日 俺 一人 です。どうしますか 今まで せんせん わかんないよ。一人で 住む ことが できないよ。 だから 俺 お酒 と 友達に なった。だれかに 好きになった ほうが より お酒の ほうが いい じゃないか??生活は こんなに 問題 何でくるかなー わからない。だれも 教えて くれない ほうが いい。もー だれも 要らない。 お酒 だけ ほしい。あなたの こと せんせん 忘れららない。だって あなたの こと 今 でも 好き だから。明日 でも あさって でも そうです。忘れたくないよ。 でも 舞っていない。だから 俺のこと 忘れてください。 よろしくね。byeeee..  :)

hemalsilva

Well-known member
  • Oct 16, 2006
    16,040
    2,690
    113
    Paraguay
    ´•.¦±RaNgA±¦.•´ said:
    :confused: あなたの こと 大好きと 言った。俺の友達に言った。 でも 今日 あなた 俺のこと 忘れて います。きのう 私たち 二人 だった。今日 俺 一人 です。どうしますか 今まで せんせん わかんないよ。一人で 住む ことが できないよ。 だから 俺 お酒 と 友達に なった。だれかに 好きになった ほうが より お酒の ほうが いい じゃないか??生活は こんなに 問題 何でくるかなー わからない。だれも 教えて くれない ほうが いい。もー だれも 要らない。 お酒 だけ ほしい。あなたの こと せんせん 忘れららない。だって あなたの こと 今 でも 好き だから。明日 でも あさって でも そうです。忘れたくないよ。 でも 舞っていない。だから 俺のこと 忘れてください。 よろしくね。byeeee..  :)

AM I CORRECT ?

You called your thing love.You called to we friend. So present your we thing you have forgotten.They were yesterday our two people.It is present we one person.How it does, until now there is no plug plug [wa] can.Alone it cannot live. Therefore it became your we liquor and the friend.by eeee..

x-pert

Member
    Jun 13, 2006
    20,952
    77
    0
    anom kaht**h adawanayik alayik atam man ennerereht aaaaaan....
    adkessip zzzznub..???

RANGA ul aman... htataman kawubmanawa...!!!

anereht nikawaasaahb oknapayik...

maleemsg

Member
    hemalsilva said:
    AM I CORRECT ?

You called your thing love.You called to we friend. So present your we thing you have forgotten.They were yesterday our two people.It is present we one person.How it does, until now there is no plug plug [wa] can.Alone it cannot live. Therefore it became your we liquor and the friend.by eeee..

75% correct!!:yes: :yes:

its dificult to get 100 % correct meaning from a Dic.:)

niro123

Member
    Aug 18, 2006
    3,576
    1
    0
    40
    ´•.¦±RaNgA±¦.•´ said:

:rolleyes: :rolleyes: :confused: :confused:

Can't understand thz language...:(